VRT/Alex Vanhee

Eén zendt Ketnet-verjaardagsshow Throwback Thursday uit op oudejaarsavond

Eén zendt op oudejaarsavond om 22.10 uur Throwback Thursday uit, de show naar aanleiding van de 20e verjaardag van Ketnet, met optredens van W817, Spring en Samson en Gert. De show wordt komende dinsdag gecapteerd in het Sportpaleis (of Sportpladijs om het met de woorden van Samson te zeggen) in Antwerpen. 

"We wisten wel dat Ketnet een rol heeft gespeeld in het leven van de twintigers van vandaag", legt netmanager Maarten Janssen uit. "Maar dat Ketnet zó in hun hart zit, dat heeft ons heel erg verrast en geraakt. Door hén is onze twintigste verjaardag een feest geworden dat al onze verwachtingen overtroffen heeft en dat we niet snel zullen vergeten."

De absolute hoogtepunten deze week waren overduidelijk de twee Throwback Thursday-feesten.  "Toen we woensdag een volledig Sportpaleis zo oprecht en enthousiast zagen meefeesten met onze verjaardag, vonden we dat we iets terug moesten doen. We hebben dan ook een cadeautje voor de Ketnet-fans van het eerste uur. Op oudejaarsavond zendt Eén de Throwback Thursday show uit zodat nóg meer fans kunnen genieten van hun jeugdidolen."

Om middernacht is Ketnet 20 jaar geworden. Peter Van de Veire legde zijn dj-set even stil om een volledig Sportpaleis te laten aftellen en zingen voor de verjaardag van Ketnet (zie video hieronder).  Intussen zijn er sinds maandag ook al meer dan 300.000 Ketnet-afleveringen bekeken op VRT NU

Meest gelezen