Videospeler inladen...

Hertje brengt blitzbezoek aan school in Mississippi

Op de Enterprise Middle School in de Amerikaanse staat Mississippi is iedereen welkom. De schoolpoort staat 's morgens open, en daardoor kregen de leerlingen onverwachts bezoek van een hertje. Het dier verdween even snel als het binnengekomen was, geheel in Bambi-stijl.

De middelbare school ligt in bosrijk gebied, zo'n 160 kilometer van de stad Jackson. Het is niet ongewoon dat er in de buurt herten rondlopen, maar volgens de directeur was het voor het eerst dat er een hertje op een gazon van de school stond te grazen.

Het dier moet geschrokken zijn want het stormde plots de gang binnen, botste een paar keer tegen een raam in een poging om weer buiten te komen, en vond toen de deur naar buiten. Een veiligheidscamera legde het verrassingsbezoek vast.

Meest gelezen