© VRT Joost joossen

Hilde De Baerdemaeker: "Heb hard genoten van "Steracteur, sterartiest""

Actrice Hilde De Baerdemaeker is gisteravond afgevallen in "Steracteur, sterartiest", de muzikale zoektocht op Eén. 

"Ik heb er heel hard van genoten, ik heb nog nooit zoveel gezongen", zegt de actrice. "Gaan en blijven gaan, is wel mijn motto", vertelde ze vanochtend op MNM. De Baerdemaeker werd vooral geloofd voor haar overgave. In het programma sprong ze er ook uit met haar opvallende outfits. 

Het goede doel van De Baerdemaeker was het Nicolaasfonds. Zij zorgen voor premature baby's. Ook haar eigen tweeling, Marcel en Marilou, werd 7 jaar geleden prematuur geboren. Ze moesten twaalf weken in het ziekenhuis blijven. "De mensen van het Nicolaasfonds doen dat zo goed dat ik ze levenslang wil steunen." 

Bij MNM bracht ze vanochtend nog "If you could read my mind" in de versie van Johnny Cash. 

Meest gelezen