AP

Pearl Jam komt op zaterdag 7 juli naar Rock Werchter

Pearl Jam staat op zaterdag 7 juli op Rock Werchter. De band rond Eddie Vedder is de vierde headliner die de festivalorganisatie bekendmaakt. 

Vier headliners zijn inmiddels gekend voor de komende editie van Rock Werchter, die van 5 juli tot 8 juli plaatsvindt in het Festivalpark. Queens of the Stone Age en Gorillaz zijn er op donderdag 5 juli, Pearl Jam op zaterdag 7  juli. Nick Cave And The Bad Seeds geven present op zondag 8 juli.

Pearl Jam staat volgend jaar trouwens ook op Pinkpop, dat van 15 tot en met 17 juni plaatsvindt in Landgraaf. Eddie Vedder en co sluiten er de eerste festivaldag af. De andere headliners daar zijn Foo Fighters (16 juni) en Bruno Mars (17 juni). 

De ticketverkoop voor Werchter is vorige week begonnen.  Meer namen volgen binnenkort. 

Meest gelezen