Spoorwegbrug in Willebroek hersteld, treinverkeer Mechelen-Willebroek weer normaal

Het treinverkeer tussen Willebroek en Mechelen is terug hersteld, nadat een vrachtwagen tegen een spoorwegbrug gereden was. "Onze mensen hebben vannacht de nodige herstellingswerken uitgevoerd", zegt Frédéric Petit, de woordvoerder van Infrabel.

De oorzaak van het ongeval was een vrachtwagen die tegen een spoorbrug gereden was in de Guido Gezellestraat in Willebroek. Als gevolg van het ongeval werden pendelbussen ingezet tussen Mechelen en Willebroek. Infrabel-woordvoerder Frédéric Petit zegt dat de brug geïnspecteerd, gecontroleerd en hersteld is. 

"Onze mensen hebben de nodige herstellingswerken uitgevoerd en vannacht rond half één was alles weer in orde. Het treinverkeer zal er vanmorgen geen hinder meer van ondervinden", zegt Frédéric Petit, de woordvoerder van Infrabel. 

Meest gelezen