© VRT

Marcel Vanthilt: "Ik schenk mijn lichaam aan de wetenschap in nieuw programma"

De televisiemaker Marcel Vanthilt heeft in het Radio 2-programma "1.000 klassiekers on tour" onthuld dat hij een nieuw programma klaarstoomt voor Eén. "Ik ga volgend jaar mijn lichaam aan de wetenschap schenken voor een nieuwe show op Eén", aldus Vanthilt.

Marcel Vanthilt was vanmiddag te gast in het Radio 2-programma "1.000 klassiekers on tour" in Dendermonde. Tijdens de uitzending zei Vanthilt dat hij voor Eén aan een nieuw programma werkt.

"Ik ga volgend jaar mijn lichaam aan de wetenschap schenken voor een nieuwe show op Eén. Ik kan daar nog niet veel meer over zeggen, maar de show is helemaal gefilmd", klinkt het enthousiast.

"Ik wil eigenlijk niet meer oud worden, nu ik de gezegende leeftijd van 60 jaar heb bereikt. Ik wil onsterfelijk worden. Dat is het uitgangspunt van het programma. Invriezen is inderdaad een van de mogelijkheden, maar dat gaan we niet doen tijdens de uitzending. Dat doen we misschien achteraf", besluit Vanthilt.

Meest gelezen