Variety tipt regisseursduo El Arbi en Fallah in lijstje voor 2018  

Het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah zijn volgens het Amerikaanse vaktijdschrift Variety regisseurs om volgend jaar in de gaten te houden.

Adil El Arbi en Bilall Fallah werden door het tijdschrift opgenomen in een lijst vol jong talent, van wie verwacht wordt dat 2018 het jaar van de doorbraak kan worden. In de volgende editie van Variety zal ook worden uitgelegd waarom de twee zo in het oog springen.  De tien opgelijste regisseurs zullen ook tijdens het Palm Springs International Film Festival begin januari extra in de kijker staan.

El Arbi en Fallah regisseerden onder andere het gelauwerde "Black" en brengen volgend jaar "Patser" uit, met onder meer Matteo Simoni in de hoofdrol (zie trailer) . Maar ze zijn intussen ook al in de Verenigde Staten actief, als regisseurs van een nieuwe "Beverly Hills Cop"-film met Eddie Murphy.

Het is niet de eerste keer dat het regisseursduo opgemerkt wordt door een vooraanstaand Amerikaans medium. In oktober nog voorspeelde het nieuwstijdschrift Time dat El Arbi en Fallah een grote rol zullen spelen in de cinema van de toekomst.