2016 Invision

Volgende Tarantino-film komt uit op 9 augustus 2019

De volgende film van regisseur Quentin Tarantino komt uit op 9 augustus 2019, exact 50 jaar na de dood van actrice Sharon Tate.  

Tate, de hoogzwangere vrouw van regisseur Roman Polanski, werd op 9 augustus 1969 omgebracht door aanhangers van sekteleider Charles Manson. Normaal gezien houdt Tarantino details van zijn filmprojecten voor zich. Maar volgens de nieuwsberichten speelt zijn nieuwe film met voorlopige werktitel "#9" zich af in Los Angeles eind jaren 60. Tarantino praat naar verluidt met sterren als Tom Cruise, Brad Pitt en Leonardo DiCarpro. Margot Robbie wil hij voor de rol van Tate.

Charles Manson overleed na bijna 50 jaar gevangenis op 19 november op 83-jarige leeftijd in California. Als sekteleider zette hij zijn aanhangers aan tot een reeks brutale moorden in Los Angeles.
   

Meest gelezen