Aannemer metselt verlichtingspaal in gevel

In Keerbergen - op de hoek van de Oudstrijderslaan en de Papestraat - heeft een bouwbedrijf een lantaarnpaal in de gevel gemetseld.

In Keerbergen heeft een bouwbedrijf een lantaarnpaal in een gevel gemetseld. De lantaarnpaal zit nu ingekapseld in de voorgevel van het nieuwe appartementsgebouw. Waarom het bouwbedrijf dat gedaan heeft, is niet duidelijk.

"De architect heeft geen rekening gehouden met die paal terwijl die wel duidelijk op de plannen staat aangeduid", vertelt schepen Marc Vangrunderbeeck.

"Volgens de laatste informatie die ik heb, zal Eandis de paal verplaatsen. Al had de architect dat natuurlijk beter vooraf gevraagd. Anders zullen de bewoners van de bovenste verdieping geen nachtlampje moeten kopen", lacht Vangrunderbeeck.

Meest gelezen