Videospeler inladen...

Nam Karin in "Thuis" wraak omdat Judith in "W817" haar crush veroverde?

Op Twitter is een opvallende fantheorie over het overspel van Tom De Decker (Wim Stevens) en Karin Baert (Kadèr Gürbüz) in "Thuis" opgedoken. Alles heeft te maken met de serie "W817" van weleer.

Het is een van de grote verhaallijnen van het moment in "Thuis": de affaire die Tom De Decker (Wim Stevens) lange tijd met zijn collega Karin Baert (Kadèr Gürbüz) had, is op zijn huwelijksdag met Judith Van Santen (Katrien De Ruysscher) in zijn gezicht ontploft waardoor hun relatie en hun gezin nu aan diggelen ligt.

Op Twitter schuift ene Maxime Vanderhaeghe een opvallende theorie over dit overspel naar voren: het is de wraak van Karin op Judith omdat zij ooit met een crush van haar aan de haal ging. Dat gebeurde evenwel in "W817", de serie van weleer op Ketnet waarin Gürbüz Birgit Baukens speelde.

Inga

In de allereerste aflevering van 6 januari 1999 heeft Birgit haar oog laten vallen op haar baas Ted (Koen Monserez). Op een huisfeestje probeert ze hem voortdurend te versieren, maar door een listig plan van haar huisgenoot Tom De Rijcke (Danny Timmermans) wimpelt hij haar keer op keer af.

In de laatste scène moet Birgit toekijken hoe Ted ervandoor gaat met Inga, een vriendin van Zoë Zonderland (Britt Van Der Borght). Niemand minder dan De Ruysscher speelt de rol van Inga.

Voor Vanderhaeghe is het klaar als een klontje: "Judith liep weg met de love interest van Birgit/Karin in "W817" waardoor Birgit/Karin jaren later wraak nam door met Tom aan te pappen. Of hoe de vete tussen Judith en Karen ontstond. Well played VRT."

Meest gelezen