Koen Crucke: "Ik zal in het vervolg goed kijken waar ik een foto maak"

"Ik ga ik het vervolg goed kijken waar ik een fotootje maak." Met die boodschap excuseert Koen Crucke zich bij het Sportpaleis, nadat hij enkele dagen geleden een foto op Twitter had gezet waarop de wifi-code van de concertzaal te zien was. 

Wat commotie, eind vorige week op Twitter. Koen Crucke postte toen een foto vanuit het Sportpaleis, waarop hij samen met Jelle Cleymans te zien was. De twee waren daar voor de show Throwback Thursday in het Sportpladijs, waar zowel Samson & Gert als Spring hun opwachting maakten.

Niets speciaal, zo leek het, alleen viel bij heel wat Twitteraars vooral de achtergrond op. Op de muur hing namelijk een blad met daarop... de wifi-codes van het Sportpaleis. Heel wat concertgangers hoopten op Twitter al op goed internet bij de komende optredens die ze zouden bijwonen. 

Vanavond was Crucke opnieuw in het Sportpaleis, voor de derde Throwback Thursday-show. En hij liet opnieuw van zich horen. Ook nu postte hij een foto, vanop dezelfde locatie, weliswaar zonder wifi-codes op de achtergrond. "Ik ga in het vervolg goed kijken waar ik nog een fotootje maak. Sorry, Sportpaleis", zo schrijft hij.

Meest gelezen