Stan Van Samang laat 2 fans 10 jaar gratis zijn concerten bijwonen

2 fans van Stan Van Samang kunnen de komende 10 jaar gratis al zijn concerten bijwonen. De zanger geeft hiervoor 2 "gouden tickets" weg tijdens zijn concerten in het Sportpaleis in Antwerpen.

10 jaar staat Stan Van Samang intussen op het podium als zanger en al even lang kan hij rekenen op een trouwe schare fans. Om hen te bedanken heeft hij voor 2 van hen een speciaal geschenk veil: een "gouden ticket" waarmee ze de komende 10 jaar gratis al zijn concerten kunnen bijwonen.

Van Samang geeft de tickets weg tijdens zijn komende concerten in het Sportpaleis op 8 en 9 december. Fans die ze willen winnen, moeten het filmpje dat hij op zijn Facebookpagina heeft geplaatst delen met de hashtag #stan10. Ze moeten uiteraard ook naar het Sportpaleis afzakken.

Meest gelezen