HLN start met "eerste Vlaamse online realityreeks "De gelukzoekers""

Op HLN.be is vanaf vandaag "De gelukzoekers" te zien, een online realityreeks naar een idee van zakenman Peter Van den Berge (bekend van "The sky is the limit").

Van den Berge volgt bekende en minder bekende gezichten in hun zoektocht naar geluk. "Het idee kwam er na mijn deelname aan "The sky is the limit", zegt Van den Berge in de krant. "Al draait het bij ons veel minder om geld of uiterlijk vertoon." 

Reporters

UIt de Vier-reeks zitten ook Harry en de familie Azimi in "De gelukzoekers", maar ook Ilse Beyers (foto), ex-hoofdredactrice van Dag Allemaal. "Een sterke vrouw die durft te dromen. Dat zorgt voor een heel aangename variatie", aldus Van den Berge.  Jan Trappeniers, directeur van Trappeniers Foodservice, zit ook in de reeks.  "Ik weet dat Peter Boeckx, de maker van "The sky is the limit", hem twee jaar heeft proberen te strikken, maar nu is het mij gelukt", zegt Van den Berge. "Hij is nu al mijn lievelingspersonage. Ik weet dat je als regisseur geen favorietjes mag hebben, maar Trappeniers is echt een uitzonderlijk figuur. Dat zal iedereen zelf kunnen ontdekken." 

HLN.be is naar eigen zeggen de eerste Vlaamse krantenwebsite die zich aan een online realityreeks waagt. 

Meest gelezen