Videospeler inladen...

K3 heeft 1e nominatie voor Gala van de Gouden K's van Ketnet beet

K3 is als eerste genomineerd voor het Gala van de Gouden K's van Ketnet volgend jaar. Wrapper Leonard Muylle verraste Klaasje, Hanne en Marthe met het nieuws in "Van Gils & gasten" op Eén.

Op 4 februari 2018 zendt Ketnet naar jaarlijkse gewoonte het Gala van de Gouden K's uit, een show waarin de kinder- en jeugdzender van de VRT publieksprijzen in tal van categorieën uitreikt aan muzikanten en acteurs allerhande.

Ketnet maakt de nominaties pas op 31 december tijdens "Kingsize live" bekend, maar vanavond mocht wrapper Leonard Muylle alvast 1 genomineerde verklappen: K3. Klaasje, Hanne en Marthe maken kans op een prijs in de categorie band van het jaar. Ze kregen het nieuws te horen in "Van Gils en gasten" op Eén (zie video bovenaan).

Stemmen kan nu nog niet, daarvoor is het wachten tot de andere genomineerden zijn voorgesteld.

Meest gelezen