Vier

Sammy Mahdi brengt hond Pamuk mee naar "Slimste mens"

In "De slimste mens ter wereld" op Vier heeft CD&V-jongerenvoorzitter Sammy Mahdi het vanavond opgenomen tegen Evi Hanssen en Xavier Taveirne. Opvallend: hij had zijn trouwe viervoeter Pamuk mee in de studio.  Ontdek hier wie won en wie afviel. 

Mahdi heeft sinds een 8-tal maanden een hond, een chow chow die hij overal mee naartoe neemt, genoemd naar de Turkse schrijver en Nobelprijswinnaar Orhan Pamuk. 

Met 421 seconden slaagde Xavier Taveirne er opnieuw in om "Slimste mens" te worden. "5 keer meegespeeld, 5 keer gewonnen: dat kan geen toeval meer zijn", reageerde presentator Erik Van Looy. 

Sammy Mahdi (371) nam het in de finale op tegen Evi Hanssen (244). Mahdi nam de gouden raad voor de finale die Hanssen gisteren deelde ("Tweede = laten zakken") ter harte. Met een vraag over de voormalige Poolse president Lech Walesa kon hij het afmaken. Mahdi keert morgenavond terug met zijn hond Pamuk. Taveire en Mahdi krijgen dan het gezelschap van actrice Joke Emmers. 

Meest gelezen