Uit de oude doos: de eerste beelden van Luc, Renzo, Mayra en Charité in "Thuis"

"Thuis" neemt over afzienbare tijd afscheid van Luc Bomans, Renzo Fierens, Mayra Magiels en Charité Doumbia. Herbekijk hier hoe deze personages ooit hun intrede in de soapserie op Eén maakten.

1. Luc Bomans (Mark Willems)

Hoewel Luc Bomans een vaste waarde van "Thuis" is, was hij er niet van meet af aan bij. Pas in aflevering 65 op vrijdag 22 maart 1996 duikt hij voor het eerst in de serie op. Dat gebeurt echter pas in de laatste seconden en bovendien komt hij amper in beeld.

Videospeler inladen...

Zijn eerste echte scène volgt in aflevering 66 op maandag 25 maart 1996. Daarin maakt hij kennis met Simonne Backx (Marleen Merckx), maar zijn broer Frank Bomans (Pol Goossen) laat hem meteen verstaan dat hij niet bepaald welkom is.

Videospeler inladen...

2. Renzo Fierens (Frank Van Erum)

Renzo Fierens is vandaag dan wel een brave huisvader in "Thuis", zijn imago in de serie was aanvankelijk bedenkelijk. Op woensdag 6 oktober 2004 was hij een eerste keer te zien als "fout vriendje" van Xari. Meer dan een handgebaar in de verte zat er niet in, maar later zou hij als kleine crimineel zijn stempel op het leven van Sofie Bastiaens (Lien Van de Kelder) drukken.

Videospeler inladen...

3. Mayra Magiels (Muriel Bats)

Op dinsdag 26 april 2011 maken de fans van "Thuis" voor het eerst kennis met Mayra Magiels. Zij is door een interimkantoor naar het taxibedrijf van Leo Vertongen (Walter Moeremans) gestuurd om Mo Fawzi (Noureddine Farihi) te vervangen die naar Marokko is vertrokken. Meteen maakt ze duidelijk dat ze niet op haar mondje is gevallen.

Videospeler inladen...

4. Charité Doumbia (Aïssatou Diop)

Het verhaal van Charité Doumbia in "Thuis" begint op vrijdag 9 oktober 2015. Die dag klopt ze aan bij Ann De Decker (Monika Van Lierde) als nieuwe poetsvrouw van haar huis en de dokterspraktijk.

Videospeler inladen...

Meest gelezen