Franse presentator Michel Drucker in tranen tijdens hommage-uitzending Johnny Hallyday

Tijdens een hommage-uitzending op de Franse omproep France 2 gisteravond ter ere van de overleden Franse superster Johnny Hallyday, werd de bekende presentator Michel Drucker overmand door emoties. Hallyday was een persoonlijke vriend van Drucker.

Michel Drucker is al decennialang een vaste waarde op de Franse televisie. In die hoedanigheid is hij met heel wat Franse sterren bevriend geraakt. Ook met Johnny Hallyday. "Weet u, in mijn lange carrière heb ik al veel vrienden zien heengaan", zei Drucker met een gebroken stem op het einde van de uitzending. "Maar hij (Johnny Hallyday, nvdr.) was speciaal."

"Tu aurais pu vivre encore un peu, Johnny (Je had nog wat langer kunnen leven)", ging Drucker emotioneel verder. Een duidelijke verwijzing naar het lied van Jean Ferrat, een Franse zanger - ook een vriend van Drucker - die enkele jaren geleden overleed.

"Ik weet dat we elkaar wel nog terug zullen zien. Tot ziens, mijn vriend." Met die woorden eindigde Michel Drucker de hommage-uitzending.

Meest gelezen