Graspop strikt ook Marilyn Manson en Rise Against

Graspop Metal Meeting heeft een nieuwe lading van 25 namen gelost voor de affiche van 2018. Het metalfestival in Dessel zal onder meer Marilyn Manson, Rise Against, Madball en Lacuna Coil verwelkomen. Eerder waren al headliners Guns N' Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne bekendgemaakt, naast Avenged Sevenfold, Judas Priest, A Perfect Circle en Parkway Drive.

Graspop vindt volgend jaar plaats van 21 tot en met 24 juni op de Stenehei in Dessel. Het festival duurt voor het eerst vier dagen, volgens de organisatie een eenmalige uitzondering.

De 25 nieuwe namen zijn Ayreon, Black Stone Cherry, Bloodbath, Boston Manor, Bury Tomorrow, Crossfaith, Doro Pesch - Voice of Warlock, Employed To Serve, Follow The Cipher, Galactic Empire, Hollywood Vampires, In This Moment, Kadavar, Lacuna Coil, Madball, Marilyn Manson, Meshuggah, Rise Against, Savage Messiah, Seether, Shining, Sons Of Apollo, Stick To Your Guns, The Bloody Beetroots Live, en The Pink Slips.

Manson stond afgelopen weekend nog voor een vol Vorst Nationaal en ook naar Hollywood Vampires wordt reikhalzend uitgekeken. De supergroep met zanger Alice Cooper, acteur Johnny Depp en Aerosmith-gitarist Joe Perry komt voor het eerst naar Dessel afgezakt. Ayreon belooft dan weer een exclusieve festivalshow samen met de Nederlandse componist, multi-instrumentalist en producer Arjen Lucassen en 20 muzikanten.

Meest gelezen