Videospeler inladen...

Lijk in koffer van auto in Middelkerke: vijf mensen aangehouden

In Middelkerke zijn vijf mensen gearresteerd na de vondst van een lichaam in de koffer van een auto. De politie ontdekte het lijk bij de controle van een verdacht voertuig.  De vijf mensen - vier mannen en een vrouw - zijn aangehouden en verschijnen komende dinsdag voor de raadkamer.

Enkele agenten hebben in de nacht van woensdag op donderdag een lijk gevonden in een auto. Ze hadden een auto doen stoppen in de Spermaliestraat in Middelkerke omdat ze die verdacht vonden. Het lijk werd aangetroffen in de koffer van de auto en het slachtoffer is volgens de politie op een heel gewelddadige en gruwelijke wijze om het leven gekomen.

Er zijn donderdag vijf mensen opgepakt. De vijf verdachten - vier mannen en een vrouw - zijn aangehouden en moeten dinsdag voor de raadkamer verschijnen. Drie verdachten werden aangehouden voor moord en lijkverberging. De twee andere verdachten zijn aangehouden voor lijkverberging.

Het parket heeft meer uitleg gegeven over de toestand van het lijk. Het lichaam had zware verwondingen aan de hals, maar was niet onthoofd.

De politie doorzocht ook een camping in Middelkerke. Die zou kort en klein geslagen zijn en er zou ook bloed zijn aangetroffen, maar dat is nog niet officieel bevestigd. Mogelijk is er een link met het gevonden lijk, want ook op de camping werden mensen opgepakt.

Meest gelezen