Videospeler inladen...

Steun "De Warmste Week": kom luisteren naar onze experten op "Het vooruitzicht"

Op zaterdag 13 januari strijkt onze nieuwsdienst neer in Leuven voor de 3e editie van "Het vooruitzicht." Experten van VRT NWS loodsen u die dag door de grootste nieuwsuitdagingen van 2018. De opbrengst van Het Vooruitzicht 2018 gaat integraal naar de goede doelen van "De Warmste Week."

Na twee succesvolle edities in Gent wordt het MTC in Leuven de locatie van deze derde editie. Maar liefst 36 experten van VRT NWS zullen die dag aanwezig zijn om vooruit te blikken naar het gloednieuwe jaar.

Hieronder kunt u een blik werpen op het gevarieerde programma van "Het Vooruitzicht." In de interactieve zalen krijgt u ook de kans om zelf vragen te stellen aan onze experten. Om zo nog beter geïnformeerd het nieuwe jaar in te stappen.

Wilt u er graag bij zijn? Koop dan zo snel mogelijk uw tickets.
Dat kan via deze link: https://hetvooruitzicht.vrtnws.be/bestel

Het programma van "Het Vooruitzicht 2018"

Meest gelezen