"Ik moet nu toegeven dat dat geen al te beste plaats voor yoga was"

Het mag allemaal wel wat meer zijn op sociale media. Dat dacht ook Chisa Tolbertson, toen ze in mei de vrije natuur in Colorado, VS, opzocht om daar volledig zen te geraken door een paar yoga-oefeningen te doen. Op een boomstam dan nog boven een kolkende rivier. Maar dat liep niet zoals gepland.

Het filmpje dateert dus al van mei, maar wordt nu dankzij discussieplatform Reddit, waar het filmpje enkele dagen geleden gepubliceerd werd, alsnog wereldwijd opgepikt:

Tolbertson op nieuwswebsite Daily Mail: "Ik vermoed achteraf dat mijn poging om yoga in de bergen te doen toch ietwat ondoordacht was. Nochtans is die plaats een van mijn favorieten. Maar het blijft, achteraf gezien, een slechte beslissing. Natuurlijk ben ik begonnen met het idee dat het me wel zou lukken. Maar goed, ongelukken gebeuren nu eenmaal."

"Gelukkig kon ik een tiental meters verder al uit het water geraken, zonder verwondingen. Nee, meer dan een paar gebroken nagels en een ingedeukt ego heb ik er niet aan overgehouden."

"Nadat ik van de eerste schrik bekomen was, vond ik het uiteindelijk wel grappig dat me dit overkomen was." Dat bewees ze alvast ook met het publiceren nu van volgende foto op haar Twitteraccount:

Meest gelezen