Antwerpse politie verspreidt beelden van man die agent aanviel

De politie in Antwerpen heeft voor het eerst een filmpje verspreid van een jonge man die een politie-inspecteur aanviel in juni. De vermoedelijk 20-jarige man gooide een vol drankblikje tegen het hoofd van de agent en vluchtte daarna weg. 

Op zondag 25 juni raakte rond 15 uur een politieman gewond tijdens een interventie op een pleintje bij de Jan De Laetstraat in Borgerhout. Een jonge man gooide tijdens relletjes een vol drankblikje tegen het hoofd van een politie-inspecteur, terwijl die probeerde een andere verdachte in bedwang te houden. De verdachte vluchtte daarna weg.

Van die verdachte zijn nu voor het eerst beelden verspreid. Het gaat om een man van ongeveer 1m85 groot en vermoedelijk tussen 25 en 28 jaar oud. Hij heeft een sportieve lichaamsbouw en een getaande huidskleur, mogelijk is hij van Noord-Afrikaanse origine. Verder heeft de man halflang, steil zwart haar dat aan de zijkanten opgeschoren is. Hij heeft ook een kort getrimde zwarte baard.

Wie meer informatie heeft, kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300 of via het volgende mailadres: opsporingen@police.belgium.eu.

Meest gelezen