Concertphotographers.be

Arsenal staat op 8 december 2018 in de Lotto Arena

Arsenal staat op zaterdag 8 decembert 2018 in de Lotto Arena in Antwerpen. De band belooft "een niet te missen show vol hits én nieuwe nummers". 

Deze week staat Arsenal vier keer in een uitverkochte AB in Brussel en tijdens de Warmste Week van Studio Brussel is er een concert gepland in de The Flame op dinsdag 19 december. 

Voor hun nieuwe album gingen Hendrik Willemyns en John Roan op reis door Nigeria. "Als we met Arsenal nog iets wilden bereiken, moesten we op een totaal nieuwe manier werken. Alles moest anders. Vandaar dat we naar Nigeria zijn vertrokken, om volop te experimenteren met onze ritmes."Een voorsmaakje daarvan is al te horen op hun nieuwe single "Amplify".

Maar de band is vooral bekend van klassiekers als "Mr Doorman", "Saudade pt.2" en "Melvin".  In 2018 volgt ook nog een langspeelfilm en een boek. Tickets voor het concert in de Lotto Arena zijn vanaf dinsdag 12 december beschikbaar. 

Meest gelezen