Drie mannen aangehouden na grote drugsactie rond Leuven

De onderzoeksrechter heeft 3 mannen aangehouden voor de invoer en het verkopen van drugs rond Leuven. Een vierde vrouw is vrijgelaten onder voorwaarden.

De politie van Leuven viel binnen op 7 adressen in Bierbeek, Herent, Wilsele, Lubbeek en Kessel-Lo voor een grote drugsactie. Acht mensen werden opgepakt. Uiteindelijk werden drie mannen aangehouden door de onderzoeksrechter voor het verkopen en de invoer van drugs. Een vierde vrouw werd vrijgelaten onder voorwaarden. De rest mocht beschikken.

De politie nam in totaal meer dan 7 kilogram marihuana in beslag, en daarnaast ook zo'n 800 gram MDMA en 800 gram cocaïne. Daarnaast nam de politie ook bijna 7000 euro cash mee, vier voertuigen, en wapens zoals een revolver en pepperspray.

Meest gelezen