Vermoorde uitbaatster Zelzaatse winkel geëerd op Music for Life

De vermoorde uitbaatster van 't Ateljeeke in Zelzate krijgt een mooi eerbetoon tijdens Music for Life. Haar man en kinderen gaan de voorraad van de winkel verkopen met een korting van 25 procent en een deel van de opbrengst zal geschonken worden aan de vzw Zinloos Geweld.

't Ateljeeke zal vanaf 13 december uitzonderlijk 10 dagen open zijn, nadien sluit de winkel definitief. De winkel was bekend om zijn schoolartikelen, maar heeft bijvoorbeeld ook heel wat hobbymateriaal en fotokaders.

Op 3 oktober werd de uitbaatster van 't Ateljeeke vermoord, de dader ging ervandoor met een kleine buit. De vrouw werd in de namiddag gevonden door haar man en meteen kwam een grote speuractie op gang, maar die leverde niets op. Politie en gerecht hebben tot op vandaag nog niemand kunnen arresteren. 

Meest gelezen