Rozanne, dochtertje van Zuhal Demir, ziet het levenslicht

Staatssecretaris Zuhal Demir is bevallen van een dochtertje, Rozanne. Dat heeft ze vanmorgen bekendgemaakt op Twitter.   

 

Staatssecretaris voor Gelijke Kansen, Armoedebestrijding, Personen met een beperking, Grootstedenbeleid en Wetenschapsbeleid Zuhal Demir (N-VA) kondigde in september aan dat ze een kindje verwachtte. Dat het een dochtertje zou zijn, maakte ze onlangs bekend.

In Het Nieuwsblad lezen we dat Demir vrijdagmorgen bevallen is in het Ziekenhuis Ost-Limburg in Genk, dat Rozanne 3,4 kilogram weegt en volgens haar moeder "de mooiste blauwe ogen ooit" heeft. De staatssecretaris bedankt ook de vroedvrouwen, verpleegkundigen en artsen van het ziekenhuis.

Demir is nu met bevallingsverlof tot begin maart. In tussentijd worden alle parlementaire vragen aan de staatssecretaris schriftelijk gesteld en zal voogdijminister Jan Jambon (N-VA) de te ondertekenen documenten signeren.

Meest gelezen