"Sorry voor alles"-kandidate vestigt nietsvermoedend wereldrecord "duet op afstand"

Margot, de eerste kandidate van het tweede seizoen van "Sorry voor alles" op Eén, heeft tijdens de opnameperiode van het programma nietsvermoedend een wereldrecord gevestigd, dat van "duet zingen vanop afstand". 

Margot Vandersmissen (22) mocht voor MNM op het dak van de VRT haar eigen nummer "Thrill of the chase" zingen. Wat ze zelf niet wist, was dat Isaiah Firebrace, die voor Australië al deelnam aan het Songfestival, op hetzelfde moment met haar aan het meezingen was. Samen verbraken ze het wereldrecord "duet zingen vanop afstand", zonder dat Margot zich daar zelf van bewust was. Gisteravond kreeg ze voor haar prestatie een gouden medaille. 

Wim Soutaer wijdt nieuwe single aan haar

Daarnaast stond Margot nog een muzikale verrassing te wachten. Doorheen de aflevering was al duidelijk geworden dat Margot gek is op het nummer "Allemaal" van Wim Soutaer.  Bij een van de meerkeuzevragen die Margot voorgeschoteld kreeg, was het antwoord: "Wim Soutaer heeft een nummer voor jou geschreven." Dat leek haar wel wat en het bleek nog waar te zijn ook. "Wachten op Margot", de nieuwe single van Wim Soutaer, komt vandaag uit. De videoclip voor het nummer kunt u hieronder ook bekijken. 

In "Sorry voor alles" wordt een deel van het leven van een gewone Vlaming een maand lang - met de hulp van vrienden en familie- in scène gezet door de makers van het programma. Het programma won enkele weken geleden in de VS een Emmy Award. 

Meest gelezen