Benefietconcerten in The Flame tijdens De Warmste Week in mum van tijd uitverkocht

Alle benefietconcerten in The Flame tijdens De Warmste Week van Music For Life zijn uitverkocht. Om 10 uur ging de ticketverkoop van start en dik een uur later waren alle kaartjes de deur uit.

"The Flame is uitverkocht!": met die woorden heeft Studio Brussel even over 11 uur gemeld dat alle benefietconcerten in de concerttent tijdens De Warmste Week van Music For Life zijn uitverkocht. De verkoop was pas om 10 uur vanochtend gestart.

Het gaat om concerten van Royal Blood, Boef & Lil' Kleine, Oscar and the Wolf, Coely, Franz Ferdinand en Arsenal. Komende week kunnen luisteraars van Studio Brussel de allerlaatste tickets voor deze concerten winnen. Daarvoor moeten ze wel het goede doel steunen dat elke groep heeft uitgekozen.

Royal Blood zamelt geld in voor Kom Op Tegen Kanker, Boef & Lil' Kleine voor het Kinderkankerfonds, Oscar and the Wolf voor het Antikankerfonds, Coely voor Allemaal Andere Kinderen, Franz Ferdinand voor Solentra en Arsenal voor Payoke.

Uiteraard zijn de concerten tijdens De Warmste Week ook live te volgen via de radio, de televisie en online.

Meest gelezen