Videospeler inladen...

Brussels Airport: “Check of uw vlucht geannuleerd is, voor u naar de luchthaven komt”

Brussels Airport raadt reizigers tot nader order af om nog naar de luchthaven te komen door het winterweer als hun vlucht is geannuleerd. Wie online ziet dat zijn vlucht vandaag geannuleerd is, is eraan voor de moeite. Tot 18 uur landen er geen vluchten op Zaventem.

Het vliegverkeer op Zaventem ondervindt vandaag zware hinder door de sneeuw. Tot 18 uur landen er geen vluchten op Brussels Airport. Bijna alle vluchten van Brussels Airlines zijn geschrapt.

“Dat is natuurlijk een moeilijke situatie voor de passagiers, maar wij doen al het mogelijke om alles in orde te brengen”, zegt woordvoerster Florence Muls van Brussels Airport.

Brussels Airport raadt reizigers op zijn website aan om regelmatig de status van hun vlucht te controleren en/of contact op te nemen met hun luchtvaartmaatschappij. “Indien uw vlucht is geannuleerd, wordt u verzocht contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij alvorens naar de luchthaven te vertrekken.”

VRT NWS heeft vanochtend contact gehad met verschillende reizigers: sommigen zaten al uren vast in een vliegtuig op Zaventem, dat niet kon opstijgen; anderen kregen in het buitenland dan weer te horen dat hun vlucht naar België vandaag niet zal vertrekken en dat ze pas morgen kunnen terugkeren.

Meest gelezen