Kerstman komt voor kansarme kinderen in Holsbeek

Vanmiddag heeft het OCMW van Holsbeek speelgoed ingezameld. Het speelgoed dient tijdens de kerstperiode voor kinderen van gezinnen die het moeilijk hebben.

Nog tot en met woensdag kan je elke namiddag nieuw en tweedehandsspeelgoed binnenbrengen in het OCMW van Holsbeek. Volgende week maandag delen ze het speelgoed dan uit aan gezinnen die het moeilijk hebben. Dat zijn 50 kinderen in Holsbeek. 

Hippe tienerspullen

Er zijn al veel puzzels binnengebracht, maar ander speelgoed is ook zeker welkom. "Wij zijn vooral op zoek naar knutselgerief en hippe tienerspullen zijn ook heel welkom", vertelt Isabelle Willems van het OCMW. "Het is wel belangrijk dat de spullen nog in een degelijke staat zijn en dat de handleiding meegegeven wordt als dat kan."

Meest gelezen