Videospeler inladen...

Passagier op Brussels Airport: "Ik zat 5 uur vast op het vliegtuig"

Op Brussels Airport hebben verschillende passagiers uren vast gezeten op hun vliegtuig. "Ik zat 5 uur vast op dit toestel", zegt een passagier die liever anoniem wil blijven en op weg was naar Madrid. Intussen heeft hij het vliegtuig mogen verlaten.

De sneeuw heeft het vliegverkeer op de luchthaven van Zaventem voor een groot stuk verlamd. Een passagier op een vlucht van Brussels Airlines naar Madrid heeft naar eigen zeggen al 5 uur vast gezeten op het vliegtuig. "We hebben om kwart over 9 geboard en sindsdien staan we stil op de tarmac", vertelt hij rond 13 uur.

Hij zegt wel voldoende informatie te krijgen. "De piloot laat ons elk halfuur weten hoe de situatie zit." Momenteel is het nieuws dat er eerst een startbaan moet worden vrijgemaakt voor ze verder kunnen. "Dat nieuws is al 4 uur hetzelfde."

Lees verder onder de foto

Een tijdje terug zijn passagiers die het wachten beu waren, wel opnieuw mogen uitstappen. "Maar nu is het daar te laat voor."

Rond 14.20 uur heeft de man laten weten dat hij het vliegtuig heeft mogen verlaten "na 5 uur wachten".

Meest gelezen