Jasper Jacobs

Brussels Airport verwacht ook vandaag nog vertragingen en annuleringen

Reizigers op Brussels Airport moeten ook vandaag nog rekening houden met vertragingen en annuleringen als gevolg van het winterweer. Dat deelt de luchthaven in Zaventem mee via zijn website.

Brussels Airport raadt passagiers aan om regelmatig de status van hun vlucht te controleren. Ook adviseert ze contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij. "Als uw vlucht geannuleerd werd, raden wij aan om niet naar de luchthaven te komen, maar eerst contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij", klinkt het.

Op Brussels Airport zijn maandag zowat 300 vluchten geannuleerd. Het ging om de helft van de geplande vluchten. Door de sneeuw en winterse omstandigheden was er vertraging voor een honderdtal andere vluchten.
   

Meest gelezen