Vier verdachten van vechtpartij in metrostation Bockstael onder aanhoudingsbevel geplaatst

De vier mannen die opgepakt waren na de grote vechtpartij in het metrostation Bockstael, zijn door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst en in verdenking gesteld voor doodslag en poging doodslag. Bij de vechtpartij vielen drie zwaargewonden, van wie er één maandagochtend aan zijn verwondingen overleed. De aanleiding of het motief voor de vechtpartij blijft vooralsnog onduidelijk.

De vechtpartij deed zich zondag omstreeks 22.30 uur voor in het metrostation Bockstael. Daar gingen een twaalftal personen er om een nog onduidelijke reden op de vuist.

"Er werden er verschillende messteken toegebracht en drie personen werden voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht", aldus het parket "Een van deze slachtoffers is later aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 29-jarige man van Roemeense afkomst."

De politie kon vier Roemenen die ook bij de vechtpartijn betrokken waren, oppakken en zij werden door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst.

Minstens een deel van de vechtpartij werd gefilmd door de bewakingscamera's en die beelden worden momenteel onderzocht.
   

Meest gelezen