Videospeler inladen...

Ketnetwrapper Sien Wynants is zwanger van haar eerste kind

Sien Wynants verwacht haar eerste kind. Dat heeft de Ketnetwrapper zelf op tv bekendgemaakt. De geboorte is begin april voorzien.

Wynants had groot nieuws voor de kijkers van Ketnet vandaag: ze is zwanger. Voor haar en haar vriend Pieter-Jan is het hun eerste kind. Kinderen thuis konden de wrapper via de website van Ketnet meteen vragen over haar zwangerschap sturen die ze vanuit de studio beantwoordde.

"We kijken enorm uit naar ons eerste kindje", zegt Wynants. "We zijn benieuwd om haar of hem te zien. We kennen het geslacht al, maar dat houden we lekker geheim tot de geboorte. Ik heb bijna geen last van kwaaltjes dus ik kan volop van de zwangerschap genieten."

De geboorte is begin april voorzien. "De komende weken en maanden gaan we ons huis babyklaar maken zodat we er over een kleine vier maanden helemaal klaar voor zijn."

Wynants wil zo lang mogelijk als wrapper actief blijven en ook blijven optreden met de Ketnetband. Tijdens haar moederschapsverlof zullen haar collega's haar afwezigheid opvangen.

Meest gelezen