Videospeler inladen...

Fragmenten

Bekijk een specifiek fragment binnen deze video:

Uit ons archief - Pano: Drugsmaffia in Antwerpen - het sociale drama achter de coke

Eind 2017 maakte "Pano" een reportage over de drugsproblematiek in Antwerpen. Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen in de strijd tegen de drugshandel bieden we deze uitzending opnieuw aan. 

Noot van de redactie : De reportage geeft het voorbeeld van een project voor een nieuwe islamschool in Mechelen dat een grote gift ontving uit kringen die met het drugmilieu zouden te maken hebben. De redactie wenst te benadrukken dat het project voor de islamschool zelf het slachtoffer is geweest in dit verhaal. De redactie heeft geen enkele aanwijzing dat de initiatiefnemers enige link zouden hebben met het drugmilieu. Dat wordt in de reportage ook helemaal niet gesuggereerd.

Meest gelezen