Wie wint en wie verliest de derde finaleavond van "De slimste mens"?

In "De slimste mens ter wereld" hebben Joke Emmers, Filip Peeters en Barbara Sarafian het tegen elkaar opgenomen. Ontdek hier wie won en wie afviel tijdens deze 3e finaleavond.

"De slimste mens ter wereld" op Vier was vanavond een onderonsje onder acteurs: Joke Emmers en Filip Peeters namen het op tegen "nieuwkomer" Barbara Sarafian.

Die laatste liep een grote achterstand op haar tegenkandidaten op, maar wist die in de filmpjesronde op het einde voor een groot stuk in te halen. Toch eindigde ze 3e met 222 seconden, nipt na Peeters die 226 seconden sprokkelde. Emmers mag zich na vanavond minstens voor 1 dag "Slimste mens" noemen met 357 seconden.

In de finale moest Sarafian uiteindelijk de duimen leggen voor Peeters met een vraag over Afrikaanse landen met de grootste inwonersaantallen. Morgen nemen Emmers en Peeters het op tegen alweer een acteur: Bill Barberis.

Meest gelezen