Archiefbeeld
Google

Vorstschade aan viaduct van Vilvoorde: "Schade komende nacht tijdelijk hersteld"

Er is winterschade aan de rechterrijstrook van de Buitenring ter hoogte van het viaduct van Vilvoorde. Volgens Wegen & Verkeer wordt de schade zo snel mogelijk -tijdelijk- hersteld. Morgenvroeg al zou alles achter de rug moeten zijn.

"Er is winterschade vastgesteld op de Buitenring", zegt Veva Daniels van Wegen & Verkeer aan VRT NWS. "Onze diensten zijn daarvan op de hoogte en deze nacht al wordt het tijdelijk hersteld." Volgens Daniëls wordt winterschade binnen de 24 uur opgelapt en volgt een eventuele grondigere aanpak na de winter.

Het is ook pas na de winterperiode dat de tijdelijk herstelde winterschade van alle Vlaamse wegen in kaart wordt gebracht. "Nadien bekijken we waar eventueel structurele maatregelen nodig zijn", zegt Daniels nog. "Het kan ook zijn dat die tijdelijke herstelling al voldoende is, maar wie nu op het viaduct van Vilvoorde moet zijn, is maar beter voorzichtig."

Meest gelezen