"Al twee weken geen post of postbode gezien"

In de wijk Pulhof in Berchem vallen er al meer dan twee weken geen brieven meer in de bus van de bewoners. De buurt heeft al meerdere klachten ingediend bij Bpost.

Belangrijke documenten

De bewoners van de Bourcetstraat, de Niellonstraat en het Mellinetplein in Berchem krijgen al minstens twee weken geen brieven meer in hun brievenbus. "Sommige buren wachten al twee weken op een nieuwe bankkaart, een nummerplaat en facturen die te laat betaald zullen worden met alle gevolgen van dien", zegt bewoner Didier Liebaert. Hij vermoedt dat het probleem bij de postbode ligt. "Enkele buren hebben al postzakken zien liggen op de hoek van de straat, die later weer verdwenen."

Bpost

Bij Bpost hebben ze al meerdere klachten gekregen over de postbestelling in de wijk. "We onderzoeken de zaak en we maken ons sterk dat vanaf morgen de postbedeling weer normaal zal verlopen", zegt Barbara van Speybroeck van Bpost.

Meest gelezen