Dakloze vindt 300.000 euro op de luchthaven Charles de Gaulle... en is ermee weg

Een dakloze man heeft zichzelf een mooi kerstgeschenk gegund: hij is aan de haal met 300.000 euro. De man leunde op de luchthaven van Charles de Gaulle in Parijs tegen een deur die niet op slot was, en kwam per toeval in een ruimte terecht waar een geldtransportbedrijf contant geld levert. De man vond twee koffers en is nu met de noorderzon vertrokken.   

Het geldtransportbedrijf sloeg alarm toen bleek dat een deur in terminal 2F niet op slot was. Op videobeelden van afgelopen vrijdag zag de politie hoe een man - iemand die regelmatig op de luchthaven komt slapen - vuilnisbakken doorzoekt en nietsvermoedend tegen een deur leunt.

Die deur gaat plots open. De man stapt binnen en komt naar buiten met twee tassen, gevuld met 300.000 euro aan cash geld. Van de man ontbreekt nu elk spoor. Hij zou volgens Le Parisien zelf een tas achtergelaten hebben, maar de inhoud ervan was leeg.

Meest gelezen