Tremelo krijgt "eindelijk" nieuwe sporthal

De gemeente trekt volgend jaar 1,5 miljoen euro uit voor het bouwen van een nieuwe sporthal.

Er wordt al meer dan 10 jaar over gesproken, maar nu is het dan toch zover. Een privéfirma zal de sporthal bouwen zodat de gemeente die nadien kan overkopen. "Ik word vaak aangesproken door verenigingen die vragen wanneer er nu eindelijk een nieuwe sporthal komt", vertelt schepen Mark Verlinden. 

"De nieuwe hal krijgt de grootte van drie volleybalterreinen en nog een extra zaal voor gevechtssport of danslessen." Ook rondom de sporthal wordt plaats voorzien voor buitenterreinen, maar die worden nog niet meteen aangelegd. De gemeente moet nog beslissen waar de sporthal precies moet komen. Het gebouw zou in 2019 de deuren moeten openen.

Foto: Google Maps

Meest gelezen