Bekijk hier de trailer van "Patser", de nieuwe film van El Arbi en Fallah

Na een eerste teaser en een poster, hebben Adil El Arbi en Bilall Fallah de trailer van hun nieuwe film "Patser" voorgesteld. Die speelt zich af in de drugswereld van Antwerpen.

Op de eigenlijke film is het nog tot 24 januari wachten, maar wie de sfeer van "Patser" nu al wil opsnuiven (no pun intended), kan sinds vandaag de trailer van de nieuwste creatie van El Arbi en Fallah bekijken.

"Patser" speelt zich af in het drugsmilieu van Antwerpen, met uitlopers tot Amsterdam en zelfs Colombia. Matteo Simoni, Nora Gharib, Junes Lazaar en Saïd Boumazoughe spelen de hoofdrollen.

Daarnaast zijn ook Ali B., Axel Daeseleire, Jeroen Perceval, Nabil Mallat en dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike in de film te zien.

De baseline van "Patser" luidt "Min of meer gebaseerd op waargebeurde shit". Sinds de reportage van "Pano" op Eén over de drugsproblematiek in Antwerpen, is die insteek brandend actueel. "We hebben ons nochtand slechts heel vaag door echte verhalen laten inspireren en hebben vooral de coolste Vlaamse film ooit gemaakt", zegt El Arbi.

Meest gelezen