Videospeler inladen...

Een eigen webwinkel beginnen? Deze twintigers deden het

Iedereen kent de succesverhalen achter Amazon of - dichter bij huis - Bol.com. Maar hoe eenvoudig is het om zelf een webwinkel te beginnen?

Céline Schraepen, uit Beringen, en Talisa Loup, uit Bilzen, zijn al jaren gepassioneerd door mode. Samen hebben ze zowat 1.000.000 volgers op Instagram. Ze ruilden hun vast werk voor een nieuw bestaan als blogger en influencer: merken betalen hen om via sociale media reclame te maken. Dit begon het duo zelfs een eigen webshop.

Ook toen ik op huwelijksreis was, moest ik video's blijven maken en nieuwe posts publiceren.

Céline Schraepen

Reizen voor nieuwe collecties, recepties afschuimen, gratis allerhande producten uittesten, ... Het leven van de Limburgse vriendinnen heeft een hoog "Hollywood-gehalte". Maar het blijft hard werken, zeggen ze. Want de volgers willen dagelijks nieuwe berichten lezen of zien. Ook wanneer het tweetal met vakantie gaat.

Meest gelezen