Toeristen geven logeren in Limburg 9 op 10

Limburg doet het de jongste jaren goed op toeristisch vlak. En de mensen die hier komen logeren zijn blijkbaar ook heel tevreden. Uit de gastenpeiling die toerisme Limburg uitvoert blijkt dat gasten dit jaar een gemiddelde tevredenheidsscore geven van 9 op 10 voor hun verblijf hier.

Als we kijken naar de redenen waarom toeristen Limburg kiezen als vakantiebestemming dan is dat in de eerste plaats om het landschap en de natuur. Op plek twee staan de wandelmogelijkheden en vlak daarna het fietsen. Voorts blijkt dat Limburg vooral in trek is als 'dichtbij' vakantie. En ook de vriendelijke en gastvrije Limburgers zijn voor velen een reden om voor een vakantie in Limburg te kiezen. Limburg was dit jaar trouwens ook goed voor ruim een derde van de omzet van logeren in Vlaanderen. 

Meest gelezen