Dodelijk ongeval op het viaduct van Vilvoorde

In de vroege morgen is een ongeval gebeurd op de binnenring in Machelen ter hoogte van het viaduct van Vilvoorde. Een auto is er op een oplegger van een vrachtwagen gereden. De 37-jarige bestuurder van de auto overleefde de klap niet.

"Het ongeval is vermoedelijk veroorzaakt door een combinatie van onaangepaste snelheid en watergladheid", dat meldt het parket van Halle-Vilvoorde. "Op het moment van het ongeval was het enorm hard aan het regenen."

Bij het ongeval kwam een personenwagen onder de oplegger van een vrachtwagen terecht. “De bestuurder van de auto die onder vrachtwagen is terecht gekomen, werd gewond naar ziekenhuis overgebracht voor verder onderzoek”, zegt Sabine Lievens van het parket. “De passagier werd dood aangetroffen. Het betreft een 37-jarige man uit Brussel.”

Het parket stelde ook een wetsdokter aan, maar wacht nog op de bevindingen.

Meest gelezen