Reuters

Lichamen van Canadese miljardair en zijn vrouw gevonden in hun huis

Het overlijden van Barry en Honey Sherman wordt als verdacht beschouwd. De politie heeft echter geen sporen van inbraak gevonden. Barry Sherman was een van de rijkste mannen van Canada.

De lichamen van Barry en Honey Sherman werden door een vastgoedagent gevonden in de kelder van hun huis in de Canadese staat Toronto. Volgens de politie gaat het om een "verdacht" overlijden, maar er zijn geen sporen van inbraak gevonden. De details over het overlijden zijn niet meegedeeld.

De dood van het koppel beroert Canada, want het gaat om een van de rijkste stellen van het land. Barry Sherman was de oprichter en voorzitter van het farmaceutische bedrijf Apotex dat wereldwijd actief is. Hij was ook een bekend filantroop. Het vermogen van de Shermans wordt geschat op 3,2 miljard Amerikaanse dollar.

De Canadese premier Justin Trudeau heeft zijn medeleven betuigd aan de familie, net als iedereen die naam en faam heeft in Canada.

Meest gelezen