raf vanmechelen

Yoga in uniek decor in Sint-Truiden

De Warmste Week doet ook de harten van yogafans sneller slaan. 5 yogaleraren organiseerden "Yoga for Life" in de Sint-Maartenkerk in Sint-Truiden.

In het huis van God is ook plaats voor yoga. Zeker als het voor een goed doel is.  De opbrengst van "Yoga for Life" gaat naar vzw Tuki. De organisatie ondersteunt gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte.

Meer dan 120 enthousiastelingen wilden graag hun yogaoefeningen doen in de kerk. "Het unieke decor in combinatie met het mooie doel spelen zeker mee", aldus docente Miet Joris. "Dat de kerk openstaat voor zo'n initiatief kunnen we enkel maar toejuichen." Naast de yogalessen werd er ook nog geknutseld en gedanst met kinderen. 

Volgens diaken Ivo Dams zijn zulke activiteiten zeker mogelijk als ze een maatschappelijk doel dienen.

Meest gelezen