Geen forfaitcijfers dankzij douchewagens in Sterrebeek

Omdat er geen warm water was na de voetbalwedstrijd, heeft de gemeente Zaventem heeft in allerijl twee douchewagens laten aanrukken aan sportcentrum Het Zeen. Daardoor kon de plaatselijke voetbalclub KOVC Sterrebeek de forfaitcijfers voorkomen.

Het is niet de eerste keer dat er in Sterrebeek geen warm water is na de wedstrijd. Er is een defect aan de warmwaterboiler dat niet meteen hersteld kan worden. Er hing de voetbalclub al een voorwaardelijke straf boven het hoofd. Maar dankzij de hulp van de gemeente werden dus twee douchewagens besteld met telkens zes douches erin.

De wedstrijd tegen Diegem kon daardoor zonder probleem plaatsvinden en een forfaitnederlaag werd afgewend. Toch verloor Sterrebeek de wedstrijd met 1-4. De warmwaterboiler zal waarschijnlijk tegen het einde van de week hersteld zijn. Tot dan blijven de wagens staan.

Meest gelezen