18-jarige scholier steekt  meisje van 13 neer in Peer

In de middelbare school voor bijzonder onderwijs Sint-Elisabeth in Peer is vanmorgen een ruzie tussen twee leerlingen uit de hand gelopen. Een jongen van 18 jaar ging er een meisje van 13 jaar te lijf.

Een 18-jarige leerling van de middelbare school voor bijzonder onderwijs Sint-Elisabeth heeft een 13-jarige leerlinge neergestoken. De twee hadden al langer ruzie en het conflict was dit weekend geëscaleerd op de sociale media.

"Vanmorgen tijdens de speeltijd heeft de jongen afgerekend met het meisje. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis van Overpelt gevoerd, maar intussen is ze weer thuis. De hele situatie was dit weekend al uit de hand gelopen op sociale media. Maar als school heb je daar geen grip op."


De politie is met een onderzoek gestart naar de precieze aanleiding van de vechtpartij. In afwachting is de jongen geschorst.

Meest gelezen