Videospeler inladen...

Uit het archief - Van Doorslaer: "Ik heb ons nieuwste product altijd bij mij"

Op 56-jarige leeftijd is Chris Van Doorslaer overleden. Begin vorig jaar werd hij nog verkozen tot "Manager van het jaar 2015." Na zijn verkiezing had de Cartamundi-baas een gesprek met Michaël Van Droogenbroeck.

Chris Van Doorslaer heeft kaartenproducent Cartamundi op de wereldkaart gezet. Hij was niet alleen de topman, maar ook het gezicht en het uithangbord van het bedrijf.

“We moeten constant creatief en innovatief blijven om wereldspeler te blijven”, zei hij in bovenstaand interview meteen na zijn verkiezing tot Manager van het Jaar. Hij haalde het voorbeeld daarvan toen uit de zak van zijn vest: een kaartspel van de Rode Duivels met daarin een stukje van de shirt van de spelers die ze droegen tijdens de match tegen Israël.

Archiefbeelden van 2000 tot 2016

Videospeler inladen...

Meest gelezen