William, Catherine en de kinderen poseren voor de koninklijke kerstkaart

Kensington Palace heeft een nieuwe foto vrijgegeven van de Britse prins William, zijn echtgenote Catherine en hun kinderen George en Charlotte. De hertog en hertogin van Cambridge gebruiken de foto voor hun officiële kerstkaarten.

William en Catherine zij aan zij met voor hen hun kinderen George en Charlotte: zo staat het hertogelijke gezin afgebeeld op de foto die het dit jaar voor zijn officiële kerstkaarten gebruikt. Chris Jackson van Getty Images heeft het kiekje gemaakt.

Het is niet duidelijk wanneer precies de Britse prins en zijn gezin voor de foto hebben geposeerd. In elk geval is bij Catherine in het beeld nog geen spoor van een bolle buik te merken, terwijl ze intussen toch al enkele maanden zwanger is van haar derde kind.

Kensington Palace maakte vandaag voorts bekend dat prinses Charlotte begin volgend jaar naar de Willcocks Nursery School in Kensington zal gaan, een kleuterschool vlak bij de officiële residentie van William en Catherine.

Charlotte is 2 en is de 4e in lijn voor de Britse troon, na haar grootvader Charles, haar vader William en haar broer George.

Meest gelezen